Aanpak

We bouwen websites en webshops op maat. Onze werkwijze is open en transparant waarbij we de klant betrekken tijdens het gehele proces. Dit levert het beste resultaat op.

Iedere organisatie is anders en heeft andere doelstellingen. Het is daarom belangrijk om bij een nieuwe samenwerking elkaar te leren kennen en alle wensen en eisen in kaart te brengen. Om zo een website te realiseren die op maat is en aansluit bij jouw organisatie.

U heeft verstand van uw bedrijf, wij van online oplossingen. Samen combineren we deze kennis tot een succesvolle website of shop.

01

Kennismaking

De eerste kennismaking staat in het teken om elkaar te leren kennen. Waarbij we alle wensen en details in kaart brengen. Techniek, uitstraling, snelheid, inhoud maar ook de planning komen aan de orde. Op basis hiervan zullen wij een begroting uitbrengen.

03

Bouwen

Als het ontwerp is goed gekeurd. Starten wij met de technische ontwikkeling van de website. Meestal is WordPress de basis van de website. Uiteraard ontwikkelen wij onze websites responsive. Dat wil zeggen dat vormgeving van de website zich aanpast op verschillende schermen. Zo is deze altijd goed zichtbaar op zowel pc’s, laptops, tablets en smartphones.

05

Hosting

Wij bieden hosting als dienst aan zo zijn we zeker dat onze websites snel en veilig zijn. En bij vragen is er een aanspreekpunt. Heeft u een voorkeur voor een eigen hostingprovider, geen probleem, uiteraard zorgen wij dat het daar online komt.

02

Inhoud en ontwerp

Een duidelijke navigatiestructuur, opvallende links, passende fotografie en kleur zijn belangrijke factoren waardoor de bezoeker de website als plezierig ervaart. Dit vormt de basis om een mooie en unieke website te ontwerpen.

04

Testen

Als de bouw van de website in de fase komt om te delen plaatsen we deze op een testomgeving. Zo kunnen we samen alle functionaliteiten grondig testen. Zodra er een eindresultaat is waar we beide trots op zijn gaat de website van test- naar de productie omgeving. Bij oplevering leggen wij het CMS uit. Zo gaat het vullen en bijhouden van de website eenvoudig. Tevens maken wij een online handleiding waarin het CMS volledig staat uitgelegd.

06

Onderhoud

De ervaring leert dat een website nooit af is. In overleg met opdrachtgever stemmen wij af om de website regelmatig te controleren om zodoende functionaliteit, snelheid, veiligheid verder te optimaliseren. Daarnaast komen er voor Wordpress en plugins regelmatig nieuwe updates uit. Voor de veiligheid en stabiliteit van uw Wordpress website is het noodzakelijk om deze updates te installeren. Het is mogelijk om daar een onderhoudscontract voor af te sluiten.

Onze klanten aan het woord

Onderwijscommunicatie.nu - Ko Verlare

Werken met Studio Pit is altijd inspirerend en plezierig. Naast vakmanschap en gedegen technische kennis heeft studio Pit een luisterend oor en het vermogen kritisch mee te denken. Vaak komt men zelf met alternatieve oplossingen en nieuwe creatieve slimme mogelijkheden om een opdracht aan te pakken. Zo worden problemen out of the box bekeken wat altijd tot mooie producten leidt. Rick van Dalen is een sympathieke sociale professional die gedreven gaat voor kwaliteit. Bij studio Pit geen 9 tot 5 cultuur maar een integere passie om goede resultaten te behalen.

Onderwijscommunicatie.nu
Ko Verlare
Italstudio - Ingrid Veringa

Al jaren werken we met veel plezier samen met Studiopit omdat ze vol passie en humor hun werk doen. Ze hebben alweer 2 mooie sites voor ons gebouwd en staan altijd voor ons klaar! Door goed te luisteren naar onze wensen en zelf ook met input te komen, zijn we tot een duidelijke opzet gekomen. Vervolgens weten ze alles mooi te visualiseren, waardoor je een prachtig en ook goed werkend systeem krijgt. Het is echt prettig samenwerken met een betrouwbare, professionele partij met een menselijke maat die ook rekening houdt met individuele wensen.

Italstudio
Ingrid Veringa
El Mosquito - Berry ten Berge

Studio Pit staat garant voor een geslaagd eindproduct. Het is fijn om met ze te werken door hun proactieve houding. Ze denken met je mee en adviseren je daar waar nodig. In de afgelopen 16 jaar hebben we vele projecten gedaan die allemaal tot een succesvol resultaat zijn volbracht. De professionele houding en de flexibiliteit die soms nodig is maken studio Pit tot een betrouwbare en solide partner om je online projecten tot een succes te volbrengen.

El Mosquito
Berry ten Berge
Tweekfix - Rogier Brusell

Studio Pit begrijpt wat jij als klant wilt. Er wordt altijd meegedacht qua werking en design van je website en het contact verloopt snel en heel prettig. Rick is kundig, snel en levert altijd. De ervaring met Studio Pit is derhalve uitmuntend.

Tweekfix
Rogier Brusell
Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard - Mariska Noordeloos

De samenwerking met Studio Pit is zeer goed bevallen. Tijdens het proces werden onze wensen goed aangevoeld en door proactief alternatieve aan te bieden is de samenwerking uitstekend verlopen. Het project is binnen de afgesproken planning gerealiseerd en we zijn samen tot een mooi eindresultaat gekomen waar wij nog jaren mee vooruit kunnen.

Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard
Mariska Noordeloos
Bookstor - Arthur Wieffering

Sinds 2007 werken wij samen met Studio Pit. Met succes hebben wij nu 3 websites en een Haagse stadsplattegrond ontwikkelt. Dit heeft zoveel mogelijkheden voor ons bedrijf gebracht. Bij aanpassingen handelen ze altijd zeer snel. Daarnaast zijn onze websites zijn snel en goed vindbaar. Dit is te danken aan een solide en doordachte basis. Door de persoonlijke aanpak voelen we ons geen nummer bij Studio pit