Werk

Of het nu een klein of groot project is het begint met luisteren, meedenken en kritisch vragen stellen. Van hieruit dragen wij creatieve en technische oplossingen aan waaruit we samen met de opdrachtgever een keuze maken. Dit resulteert tot een goed eindproduct waar beide partijen trots op kunnen zijn.

Hieronder een kleine selectie uit ons portfolio.

Onze klanten aan het woord

Onderwijscommunicatie.nu - Ko Verlare

Werken met Studio Pit is altijd inspirerend en plezierig. Naast vakmanschap en gedegen technische kennis heeft studio Pit een luisterend oor en het vermogen kritisch mee te denken. Vaak komt men zelf met alternatieve oplossingen en nieuwe creatieve slimme mogelijkheden om een opdracht aan te pakken. Zo worden problemen out of the box bekeken wat altijd tot mooie producten leidt. Rick van Dalen is een sympathieke sociale professional die gedreven gaat voor kwaliteit. Bij studio Pit geen 9 tot 5 cultuur maar een integere passie om goede resultaten te behalen.

Onderwijscommunicatie.nu
Ko Verlare
Italstudio - Ingrid Veringa

Al jaren werken we met veel plezier samen met Studiopit omdat ze vol passie en humor hun werk doen. Ze hebben alweer 2 mooie sites voor ons gebouwd en staan altijd voor ons klaar! Door goed te luisteren naar onze wensen en zelf ook met input te komen, zijn we tot een duidelijke opzet gekomen. Vervolgens weten ze alles mooi te visualiseren, waardoor je een prachtig en ook goed werkend systeem krijgt. Het is echt prettig samenwerken met een betrouwbare, professionele partij met een menselijke maat die ook rekening houdt met individuele wensen.

Italstudio
Ingrid Veringa
El Mosquito - Berry ten Berge

Studio Pit staat garant voor een geslaagd eindproduct. Het is fijn om met ze te werken door hun proactieve houding. Ze denken met je mee en adviseren je daar waar nodig. In de afgelopen 16 jaar hebben we vele projecten gedaan die allemaal tot een succesvol resultaat zijn volbracht. De professionele houding en de flexibiliteit die soms nodig is maken studio Pit tot een betrouwbare en solide partner om je online projecten tot een succes te volbrengen.

El Mosquito
Berry ten Berge
Tweekfix - Rogier Brusell

Studio Pit begrijpt wat jij als klant wilt. Er wordt altijd meegedacht qua werking en design van je website en het contact verloopt snel en heel prettig. Rick is kundig, snel en levert altijd. De ervaring met Studio Pit is derhalve uitmuntend.

Tweekfix
Rogier Brusell
Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard - Mariska Noordeloos

De samenwerking met Studio Pit is zeer goed bevallen. Tijdens het proces werden onze wensen goed aangevoeld en door proactief alternatieve aan te bieden is de samenwerking uitstekend verlopen. Het project is binnen de afgesproken planning gerealiseerd en we zijn samen tot een mooi eindresultaat gekomen waar wij nog jaren mee vooruit kunnen.

Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard
Mariska Noordeloos
Bookstor - Arthur Wieffering

Sinds 2007 werken wij samen met Studio Pit. Met succes hebben wij nu 3 websites en een Haagse stadsplattegrond ontwikkelt. Dit heeft zoveel mogelijkheden voor ons bedrijf gebracht. Bij aanpassingen handelen ze altijd zeer snel. Daarnaast zijn onze websites zijn snel en goed vindbaar. Dit is te danken aan een solide en doordachte basis. Door de persoonlijke aanpak voelen we ons geen nummer bij Studio pit